Arhive

MAISTRU MILITAR GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN CAP LA ȘCOALA DE MAIȘTRI MILITARI DE MARINĂ

Potrivit România TV, la Şcoala de Maiştri Militari de Marină din Constanţa, un bărbat de 46 de ani a fost găsit împuşcat. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical. Unul dintre membrii echipajului a declarat că bărbatul s-a împuşcat în zona capului, mai informează România TV. A fost găsit şi un bilet de adio. Poliţiştii urmează să se deplaseze la faţa locului să efectueze cercetări să vadă de unde avea bărbatul arma, dacă este vroba despre tentativă de sinucidere şi ce a scris în bilet.

Maistrul militar principal din cadrul Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, găsit împuşcat în cap, era instructor. Acesta preda elevilor din Catedra de Electromecanică Navală. Surse bine informate susţin că instructorul se ocupa de formarea maiştrilor militari pentru prima funcţie în specialităţile motoare şi maşini navale şi motoare şi instalaţii electrice. De asemenea, cel găsit împuşcat în cap se ocupa, spun sursele noastre, şi de pregătirea elevilor de la specialităţile la disciplinele „construcţia şi vitalitatea navei”, dar şi „prevenirea şi stingerea incendiilor”.

Potrivit şefei Unităţii de Primire Urgenţe, Tudoran Rodica, maistrul militar care a fost descoperit în această dimineaţă împuşcat în cap este internat pe Secţia de Reanimare, în stare generală foarte gravă. „Glontele a trecut prin cutia craniană. A suferit şi un stop cardio-respirator. În acest moment este intubat, ventilat mecanic, este o stare generală foarte gravă“, a declarat şefa UPU Constanţa.

Ofiţerul de relaţii publice din cadrul Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, locotenent comandor Valentin Nae a făcut, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, o serie de declaraţii cu privire la maistrul militar principal găsit împuşcat în cap. Nefericitul eveniment a avut loc în această dimineaţă, la ora 6.55. Bărbatul era absolvent al Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale. El a fost găsit împuşcat în cap, în zona tâmplei drepte. „În prezent, maistrul militar principal se află în spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, a susţinut locotenent comandorul Valentin Nae.