Arhive

„LUDIS Fest” aduce dansul și baschetul în Parcul de la Gară

De la ora 16:00, antrenori din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntari vin în parcul de la Gară pentru a ne ajuta să descoperim bucuria mișcării.

Festivalul promite un spectacol de dans și baschet. Copiii și tineri vor putea participa la ”Step Up Dance”, o acțiune de masă de tip flash mob, coordonată de instructuri de dans.

”Trying Basketball” este o acțiune prin care se încurajează practicarea sportului în general. Participanții vor fi inițiați în jocul sportiv baschet, sub formă de exerciții specifice de dribling și aruncări la coș, pe un teren amenajat pentru acest joc sportiv.

Distracția va fi garantată. Personajele din desene animate, ședințele de face painting și tunurile de confetti vor crea o atmosferă unică.

Proiectul lansat de Academia Club Sportiv Phoenix Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța se va desfășura până pe 4 septembrie. 6 parcuri din Constanța vor fi gazda festivalului.

„LUDIS Fest” are drept obiectiv promovarea sportului în aer liber și îndrumarea copiilor și a tinerilor către activități sportive pe care să le practice cu regularitate pentru o viață sănătoasă într-o comunitate activă și implicată.