Arhive

LOCUITORII DIN MEDGIDIA ÎŞI DORESC MAI MULTE LOCURI DE DISTRACŢIE ŞI RELAXARE

Spaţiile de recreere şi de joacă din Medgidia sunt un lux pentru mulţi copii şi părinţi. Cu toate că au fost cerute edilului în nenumărate rânduri, în opinia unora, se pare că nu sunt o necesitate pentru oraş… Însă lipsa locurilor de joacă crează nemulţumiri în rândul cetăţenilor.

Noul cartier de case din zona Cimentu’. Aici oamenii se plâng de buruienile care sunt în zonă, dar și de lipsa unui loc de joacă pentru copii. Spun că le este foarte greu să ajungă la parcul din oraș pentru că nu au bani să plătească mijlocul de transport în comun, iar parcul din zona Rotunda nu oferă siguranță copiilor.

Mergem mai departe… parcul din zona Cimentu’. Oamenii se plâng de problemele create de acest loc de joacă. Şi asta deoarece aici vin și copiii din cartierul Ali- Baba care nu distrug tot ce le iese in cale.

Am filmat locul de joacă din acest cartier. Așa cum ni l-au prezentat în nenumărate rânduri telespectatorii noștrii, el a devenit un pericol pentru copii. De la lipsa gardului care ar trebui să fie în jurul spațiului de joacă și până la leagăne sau balansoare rupte.

Am vorbit cu responsabilii. Vor avea copiii din Medgidia câte un loc de joacă în fiecare cartier din acest oraș?

Autoritățile locale sunt asaltate frecvent cu reclamații referitoare la locurile de joacă. Oamenii spun că sunt prea puține, unele au aparate defecte și prezintă un pericol pentru micuți. Cu toții speră la parcuri moderne în fiecare cartier din oraș.