LOCUITORII DE PE STRĂZILE SILOZULUI ȘI NUFĂRULUI AȘTEAPTĂ ASFALTAREA

Unele străzi din Medgidia arată ca niște drumuri de țară. Pline de gropi, străzile Silozului și Nufărului așteaptă să fie asfaltate. Cele mai mari probleme sunt atunci când plouă. Oamenii spun sunt îngropate în noroi, iar gropile spline cu apă devin adevărate capcane pentru şoferi.

Imediat ce intri pe străzile cu pricina, dacă nu cunoști drumul sau nu ești atent, riști să dai într-o groapă imensă. Și urmează altele, mai mici, mai mari, numai bune să îți rupi mașina în ele. Autovehiculele merg cu viteza redusă, însă chiar și așa gropile sunt greu de ocolit. Șoferii trebuie să se înarmeze cu mult calm și răbdare pentru a face față situației. Cu toții se plâng de faptul că zona este una uitată

În timp unii așteaptă șosele asfaltate, locuitorii de pe aceste străzi îşi doresc măcar de reapararea lor. Localnicii spun că nu pot să circule civilizat și că la fiecare ploaie sunt nevoiți să poarte cizme de cauciuc. Oamenii au ajuns să creadă că nu sunt luați în seamă dacă se plâng autorităților. Dar ce spune edilul despre aceste străzi?

Localnicii speră ca și străzile lor să fie reparate sau poate chiar asfaltate așa cum sunt multe străzi din oraș. Dar dacă acest lucru se va realiza rămâne de văzut.