LA ULTIMA ȘEDINȚĂ DE CONSILIU CONSILIERUL COTÎRLĂ A CERUT REABILITAREA STRĂZII SILOZULUI

Consilierii locali din Medgidia au avut o ultimă sedință de consiliu cu scântei. Lucrările au început în liniște, dar la capitolul „Diverse” au apărut neînțelegeri. Printre discuțiile aprinse s-a aflat și sesizarea consilierului Dănuț Dumitru Cotîrlă care a prezentat situația străzii Silozului. Și de aici nu a mai fost mult până la un schimb de replici destul de dure…

Consilierul spune că a dorit să îi prezinte viceprimarului Medgidiei situația străzii Silozului. Și a invitat și o echipă a televiziunii să îl însoțească în zonă. Dănuț Dumitru Cotîrlă spune că a fost sesizat de cetățeni și a aflat că cele mai mari probleme sunt atunci când plouă. Potrivit acestuia dacă nu cunoști drumul sau nu ești atent, riști să dai într-o groapă imensă. Și urmează altele, mai mici, mai mari, numai bune să îți rupi mașina în ele.

Și oamenii spun că strada a fost uitată… Le este frică de ce se poate întâmpla în sezonul rece când vor fi multe precipitații.

O altă situație prezentată de consilierul Dănuț Cotârlă este cea a malului care susține zona pătrățel de la stadionul Iftimie Elizei. Acesta a început să fie distrus de către persoanele care fură piatra.

De cealaltă parte viceprimarul Luminița Vlădescu spune:

Localnicii speră ca și străzile lor să fie reparate sau poate chiar asfaltate așa cum sunt multe drumuri din oraș. Dacă acest lucru se va realiza rămâne de văzut. Oricum cetățenii așteapă ca cei care îi reprezintă în primărie să găsească cele mai bune soluții pentru a se face ceva și pentru ei… dar fără scântei!