LA CONSTANȚA S-A DESFĂȘURAT A XV-A EDIȚIE A CROSULUI DE ZIUA NAȚIONALĂ

La Constanța s-a desfășurat a XV-a ediție a crosului de Ziua Națională. La eveniment au participat peste 100 de tineri, care au alergat aproximativ trei kilometri pe străzile din oraș. Au făcut față frigului de afară, iar la final câștigătorii au primit premii în bani.

Concurenții înscriși în cursă au parcurs distanța stabilită în câteva minute. Finish-ul s-a dat la Liceul Internațional din Constanța, după ce au dat tot ce a fost mai bun din ei pentru a câștiga cursa.

La ambele categorii, fete și băieți, primele locuri de pe podium au fost ocupate de tineri care practică sportul în mod frecvent. Pregătirea lor i-a ajutat să câștige detașat astfel au scos un timp mai mic de 10 minute.

Participanții au fost răsplătiți cu tricouri iar câștigătorii primelor locuri au fost răsplătiți cu sume simbolice de bani.

Competiția care a devenit o tradiție, Crosul 1 Decembrie, a stat sub motto-ul „Aleargă pentru sănătatea ta”. Ea a fost organizată de  Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Atletism, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Şcoala Gimnazială Spectrum Constanţa.