LA CONSTANȚA, PROBLEMA LOCURILOR DE PARCARE ESTE REITERATĂ ÎN FIECARE ZI

Problema locurilor de parcare este reiterată în fiecare zi la Constanța. Și asta spre disperarea pietonilor care ajung să circule pe mijlocul străzii. Reclamațiile sunt tot mai dese și vin din mai multe zone ale orașului așa că angajații de la Poliția Locală au dat startul unei adevărate campanii de penalizare a șoferilor care parchează pe unde apucă.

Dreptatea însă, este undeva la mijloc, pentru că orașul nu are suficiente locuri de parcare amenajate. Pietonii se plâng că nu mai pot circula pe trotuar. Asta din pricina mașinilor parcate care îi obligă practic să o ia pe mijlocul străzii.

Strada Dezrobirii, în zona Școlii nr. 23, strada Adamclisi din Tomis Nord, chiar și bulevardul Tomis în zona piețelor aglomerate. Oamenii spun că nu există străduță din Constanța, unde trotuarele să nu fie pline de mașini. Există și șoferi care dacă nu își găsesc un loc de parcare aleg spațiile verzi.

Pe de altă parte, oamenii spun cu mâna pe inimă că nici nu există locuri de parcare suficiente. Așa că unii nu-i arată cu degetul pe șoferi, ci pe reprezentanții Primăriei Constanța.

În așteptarea unor măsuri din partea municipalității, polițiștii de la Locală sunt cei care trebuie să calmeze spiritele atât în rândul pietonilor cât și al șoferilor. În baza reclamațiilor primite în ultima perioadă de la cetățeni din diverse zone ale municipiului, lucrătorii Poliției Locale au împărțit, deocamdată, doar avertismente șoferilor care parchează neregulamentar. La următoarele abateri aceștia se vor alege cu amenzi.