JANDARMII AU PRINS HOȚII DE BICICLETE ÎN TIMP RECORD

Având în vedere că este sezonul în care activitatea recreativă preferată a bucureștenilor este plimbarea cu bicicleta, Jandarmeria București recomandă să vă supravegheați cu atenție bicicletele. Totodată, acordați atenție sporită și bunurilor pe care le purtați asupra dumneavoastră. Numai în ultimele 3 zile, jandarmii au prins în flagrant doi bărbați care au sustras biciclete și obiecte de valoare, în București, se arata pe site-ul de socializare al Jandarmeriei Române.

Ieri, 16.07.2019, pe strada Plantelor, din Sectorul 2, un jandarm a observat un bărbat agitat, ieșind dintr-o curte, cu 2 biciclete de copii. La vederea jandarmului, bărbatul a început să alerge, dar a fost ajuns din urmă și reținut, ulterior fiind întocmite actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.

Luni, 15.07.2019, la miezul nopții, în Ferentari, un bărbat a sustras geanta unei femei, care s-a adresat imediat celei mai apropiate patrule de jandarmi.

Au pornit în căutarea bărbatului, după semnalmente, și l-au reperat la două străzi distanță. Victima l-a recunoscut și a fost percheziționat de jandarmi, asupra lui fiind găsite bunurile femeii. Au fost întocmite actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.