JANDARMII AU PRINS HOȚII DE BICICLETE ÎN TIMP RECORD

Având în vedere că este sezonul în care activitatea recreativă preferată a bucureștenilor este plimbarea cu bicicleta, Jandarmeria București recomandă să vă supravegheați cu atenție bicicletele. Totodată, acordați atenție sporită și bunurilor pe care le purtați asupra dumneavoastră. Numai în ultimele 3 zile, jandarmii au prins în flagrant doi bărbați care au sustras biciclete și obiecte de valoare, în București, se arata pe site-ul de socializare al Jandarmeriei Române.

Ieri, 16.07.2019, pe strada Plantelor, din Sectorul 2, un jandarm a observat un bărbat agitat, ieșind dintr-o curte, cu 2 biciclete de copii. La vederea jandarmului, bărbatul a început să alerge, dar a fost ajuns din urmă și reținut, ulterior fiind întocmite actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.

Luni, 15.07.2019, la miezul nopții, în Ferentari, un bărbat a sustras geanta unei femei, care s-a adresat imediat celei mai apropiate patrule de jandarmi.

Au pornit în căutarea bărbatului, după semnalmente, și l-au reperat la două străzi distanță. Victima l-a recunoscut și a fost percheziționat de jandarmi, asupra lui fiind găsite bunurile femeii. Au fost întocmite actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.