Arhive

IPJ CONSTANŢA RECRUTEAZĂ CANDIDAŢI 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, nr. 106, recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior şi în şcolile postliceale, care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Apărării Naţionale, sesiunea 2014, formele de învăţământ cu frecvenţă şi frecvenţă redusă, în raport de locul de domiciliu, înscris în cartea de identitate al candidaţilor.

Cererile de înscriere la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ superior, care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne, sesiunea 2014, se primesc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa în zilele lucrătoare, între orele 10:00 – 14:00, până la data de 2.06.2014.
Data limită până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia este 13.06.2014.
Candidaţii pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ superior sau şcoli postliceale, în măsura în care graficele/calendarele… CITEŞTE MAI DEPARTE