INVESTIȚII DE 50 MILIOANE DE EURO LA SPITALUL CFR

Spitalul CFR ar putea avea din acest an o secție de radioterapie modernă. După ce a scăpat de datorii, conducerea instituției a reușit să se isi contureze noi proiecte. Investiția se ridică la 50 de milioane de dolari iar banii vor veni din partea unor străini.

Echipa medicală a spitalului CFR din Constanța a răsuflat ușurată când au fost achitate o parte din datoriile instituției și a fost făcut transferul de la Ministerul Sănătății la Transporturi. Acum se văd si primele rezultate. Va fi amenajat un compartiment de Radioterapie, ultramodern, în care vor fi investite 50 de milioane de dolari din partea unor oameni de afaceri străini.

Pacienții din Constanța, care necesită Radioterapie, sunt nevoiți să meargă la Spitalul Județean sau clinicile private. Un centru ultramodern le-ar fi de un real ajutor.

Indiferent de etapele dificile pe care le-a parcurs spitalul, pacienții au apelat continuu la serviciile echipei medicale.

Echipa managerială a spitalului CFR Constanța ia în calcul să inchida secția exterioară din Port. Sunt prea puțini pacienți care ajung acolo și astfel sunt acumulate datorii.
foto: observator.ro