Întâlnire oficială cu reprezentanții Ambasadei Republicii Finlanda în România!

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu Vicepreședintele, Stelian Gima s-au întâlnit cu Excelența Sa, doamna Marjut Akola, Ambasadorul Republicii Finlanda în România. Principala temă de discuții a fost întărirea relațiilor de colaborare între România și Finlanda, dar și dezvoltarea unor proiecte comune.

Toate firmele străine care au venit în trecut la Constanța au fost gonite. Administrațiile trecute au gonit tot ce era investiție străină!

a declarat Constantin Șuteu, Consulul Onorific al Republicii Finlanda la Constanța

În cadrul întâlnirii Ambasadorul Republicii Finlandei s-a arătat interesată de structura organizatorică a județului adresând conducerii instituției noastre o serie de întrebări cu privire la acest aspect, dar și despre potențialul de cooperare economică între țara noastră și Finlanda.

Județul Constanța oferă extrem de multe oportunități, avem 600 de mii de hectare de terenuri agricole, avem un segment de turism și balneo care este foarte important. Litoralul românesc se află într-o continuă dezvoltare, iar în zona privată construcția de nave comerciale, dar și experiența în extragerea de petrol din mare ne îndreptățește să credem că vom avea un parteneriat fructuos cu dumneavoastră, în timpul mandatului meu.

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța