Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa dinspre comuna Topraisar către Mereni. Deoarece conducătorul auto a refuzat să se conformeze indicațiilor, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. După aproximativ treizeci de metri, din autoturism au coborât patru tineri care au încercat să fugă, fiind prinși și identificați de polițiști. În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana care a condus autoturismul, un tânăr de 19 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Trandafirilor din stațiunea Neptun, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada București din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.