INCENDIU LA UN BLOC DE LOCUINȚE DIN MEDGIDIA [VIDEO]

32 de persoane au fost evacutate din cauza unui incendiu care se manifesta violent într-un bloc de locuințe din Medgidia. Alarma s-a dat în jurul orei 21.00. Panicați de fumul care le invada apartamentele, mai mulți oameni au apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112. În scurt timp, pompierii și ambulanțele au ajuns la fața locului.

Incendiul a pornit la etajul  1 al blocului C3, amplasat pe strada Independenței din Medgidia. Degajările mari de fum i-au determinat pe pompierii militari să evacueze locatarii, pentru a evita producerea unei tragedii.

Patru dintre cei evacuați au suferit atacuri de panică, însă echipajele de salvare le-au acordat sprijin medical la fața locului. Din fericire, niciunul dintre locatari nu a ajuns la spital.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit că focul a pornit de la o țigară aruncată la voia întâmplării pe materiale combustibile amplasate pe holul blocului de locuințe. Întrucât au ars numeroase materiale textile si deseuri electrocasnice, s-au înregistrat degajări mari de fum, care a inundat holurile și apartamentele amplasate atât la etajul 1 cât și la etajele superioare. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea incendiului.