Arhive

ÎN MIJLOCUL ȘEDINȚEI DE CONSILIU DE LA MEDGIDIA SE CAUTĂ DATELE NECESARE PENTRU ALEȘI

În timpul ședinței de consiliu, aleşii adresează unele întrebări la care nu există răspuns pe loc. Chiar dacă are la dispoziţie cel puţin o lună de zile pentru pregătirea proiectelor se pare că executivul nu reuşeşete să adune datele necesare care trebuie puse pe masa consilierilor.

La ședința ordinară a fost votată aprobarea investițiilor propuse pentru Municipiul Medgidia, precum și contribuția municipiului Medgidia la finanțare. Proiectul vizează executarea branșamentelor de apă și a racordurilor de canalizare în regiunea Constanța- Ialomița. Prin finanțarea proiectului va fi realizată o rețea integrală nouă.

Însă când a venit vorba despre bani, sumele au fost uitate. Consilierii au întrebat cât la sută înseamnă redevență și cât este sumă fixă, dar și dacă acești bani au fost virați către primărie.

Din fericire proiectul a fost aprobat, însă consilierii doresc ca toate datele necesare să fie pregătite şi aşezate la masa dezbaterilor. Şi asta pentru a nu se mai pierde timpul în căutarea de documente lămuritoare…