Hoghilag, tărâmul de basm al tuberozelor

Localitatea Hoghilag a fost pur și simplu blocată de mulțimea de turiști veniți la Sărbătoarea Tuberozelor, unde a fost prezent și deputatul social-democrat, Bogdan Trif.

“Ajunsă la a VII-a ediție, Sărbătoarea Tuberozelor a devenit deja un brand al județului Sibiu, care a depășit granițele țării.

Am întâlnit mulți turiști din Italia, Germania, dar și din țări din afara Europei.

Turul culturilor de tuberoze, lansarea celor trei monografii ale satelor ce formează comuna Hoghilag, toate acțiunile culturale, bunătățile gătite în gospodăriile localnicilor, minunatele produse cosmetice din tuberoze puse la vânzare de întreprinzătorii creativi au purtat vizitatorii într-un tărâm de basm.
Așa cum se întâmplă la toate acțiunile, am fost însoțit de o echipă numeroasă a PSD, care a ținut să fie alături de primarul nostru, Nicolae Lazăr. Au venit împreună cu noi și colegi din alte județe, George Sava – președintele Agenției Domeniilor Statului (ADS) și deputații Dumitrița Gliga, Cătălin Manea și Romeo Lungu.

Îl felicit pe Nicu Lazăr, care, în cei șapte ani de când conduce comunitatea din Hoghilag, a făcut minuni în comună”, a declarat deputatul PSD, Bogdan Trif.