HCM A ÎNVINS STEAUA LA CHEILE GRĂDIȘTEI

Aflată în cantonament la Cheile Grădiștei, campioana Handbal Club Municipal Constanța a disputat, o partidă de verificare împotriva vechii rivale Steaua București. Meciul s-a încheiat cu scorul de 25-19 pentru HCM. A fost un joc în care rezultatul a contat mai puțin pentru că ambele formații au încercat să pună în practică diverse scheme exersate la antrenamente. De la HCM a lipsit sârbul Dalibor Cutura care va ajunge la Constanța abia săptămâna viitoare. Cum Marius Stavrositu s-a transferat la CSM București, antrenorii Zvonko Sundovski și Marko Isakovic nu au în acest stagiu de pregătire niciun centru în lot. Însă în meciul cu Steaua au impovizat prin folosirea altor jucători. La Cheile Grădiștei, în cantonamentul HCM au ajuns și internaționalii de tineret Ramon Șomlea, Alexandru Bucătaru și Robert Gal. Și Steaua a avut o absență în acest meci, chilianul Salinas care este prezent cu echipa naționala la Campionatul Mondial din Qatar.

Vineri, de la ora 16.00, Handbal Club Municipal Constanța va disputa ultima partidă amicală din cadrul cantonamentului de la Cheile Grădiștei, împotriva divizionarei secunde CSM Ploiești.
„Este un stagiu de pregătire, foarte, foarte bun. Condițiile ne-au întrecut așteptările, vremea a fost de asemenea foarte bună și sunt convins că în partea a doua a sezonului se va vedea toată această pregătire. Ne așteaptă un an extrem de greu, lotul este și mai subțire față de 2014, astfel că va fi și mai greu. Important este să fim cu toții sănătoși, să nu apară accidentări care să ne îngreuneze misiunea.”, a declarat portarul Mihai Popescu.

Sâmbătă, după antrenamentul de dimineață, delegația HCM va pleca spre Constanța.