Arhive

GRADINIȚA DIN ZONA CIMENT A AJUNS SĂ FIE OCOLITĂ DE CĂTRE PĂRINŢI

Cu toate că este o instituție de învățământ, prea puţini părinţi se încumetă să-şi lase micuţii în acest loc. Vorbim despre Grădiniţa nr.8 din Medgidia, care pare că nu stârnește nimănui interes.. Gardul din jur lipseşte cu desăvârşire, clădirea lasă de dorit, iar de copii care să îi calce pragul…nici vorbă.

Medgidia stă bine la capitolul grădinițe sau școli. Chiar și așa orice instituție de învățământ are importanța sa. Nu putem spune același lucru și de Grădinița nr. 8 din zona Ciment, care nu atrage deloc atenția celor care ar trebui să tragă un semnal de alarmă cu privire la starea clădirii. Priveliştea pare una tristă, animată doar de culoare stridentă a clădirii.

Cu toate că ştiu situaţia, cei din comisia de învăţământ nu par să stăpânească problema, ba mai mult nici nu au trecut pe acolo…

Cu toate că am sperat ca la următoarea noastră vizită, grădinița să aibă un gard frumos, clădirea să fie finisată, iar curtea plină de prichindei, lucrurile au rămas în același stadiu. În aceste condiții se naște întrebarea:Zona Ciment este sau nu uitată de autorități?