[Galerie Foto + Video] GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE ÎN LOCALITATEA VALU LUI TRAIAN

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puţin timp la intrarea în localitatea Valu lui Traian. Din primele informaţii se pare că în accident au fost implicate două autoturisme şi un microbuz cu călători, aparţinând Jandarmeriei. În urma accidentului au rezultat nouă victime, o parte dintre acestea având nevoie de asistență medicală.

Microbuzul apartine Unităţii Speciale de Jandarmerie din Cernavodă.

 

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV LA INTRARE ÎN MEDGIDIA

 

Mai multe persoane au fost duse la spital. Printre cei răniţi se află şi şoferul autocarului. Conform primelor date, în accident au fost răniţi 11 jandarmi, dar şi şofrul uneia dintre cele două maşini.

Traficul rutier este paralizat în localitatea Valu lui Traian.

 

Azi, 12 mai, a.c., ora 16.15, un microbuz aparţinând M.A.I., care făcea naveta cu personalul Unităţii Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională Cernavoda, a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa. Mijlocul de transport se deplasa pe direcţia Cernavoda-Constanţa, iar în urma primelor verificări realizate de organele competente, se pare că un şofer care conducea un autoturism pe banda numărul unu, din aceeşi direcţie, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere pe celălalt sens de mers. Autoturismul a acroşat microbuzul M.A.I. care circula regulamentar pe banda numărul doi.În urma impactului, microbuzul a părăsit sensul său de deplasare, a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un alt autoturism şi a ricoşat într-un imobil.

Menţionăm că în mijlocul de transport se aflau nouă persoane, şapte bărbaţi şi două femei, toţi lucrători M.A.I.

Cele nouă persoane care se aflau în microbuz, şapte bărbaţi şi două femei, toţi lucrători M.A.I., au fost transportate la U.P.U. Constanţa pentru îngrijiri medicale.

La prima evaluare medicală, a rezultat că cinci persoane prezintă politraumatisme cerebrale, fracturi ale membrelor şi contuzii la nivelul abdomenului. Starea lor este stabilă fiind în monitorizarea medicilor de la Spitalul Judeţean Constanţa.

Celelalte patru persoane sunt în afara pericolului.

 

Commicat IJJ Constanța