Arhive

„FUN BOOK” – Club de lectură la Biblioteca din Medgidia

Biblioteca municipală din Medgidia vine în întâmpinarea copiilor și în vacanță. Instituția le-a pregătit celor mici numeroase surprize. Ateliere interactive, cursuri de programare pe calculator și un club de lectură. Toate activitățile sunt gratuite și au rolul de a le oferi copiilor oportunități de cunoaștere și distracție.

Astăzi și-a deschis porțile clubul de lectură “FUN BOOK”. Copiii, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, prezenți au avut parte de distracție și voie bună, au citit împreună și au promis că se vor întâlni până la sfârșitul verii.

Dragi copii, vă așteptăm la Clubul de lectură “FUN BOOK” unde veți citi, asculta și interpreta povesti, basme, legende, poezii și piese de teatru. Nu vor lipsi textele istorice și geografice, marile descoperiri și autorii lor, textele fantastice, proverbele, snoavele, imaginile, muzica. Veți participa la jocuri ce stimulează inteligența și încurajează exprimarea liberă alături de doamna profesoară Adina Constantinescu! Întâlnirea va avea loc la bibliotecă!

este mesajul transmis de reprezentanții Bibliotecii municipale Medgidia