Arhive

FLORIN CAZAN, SPERĂ CA ECHIPA DE LA MALUL MĂRII SĂ ÎNVINGĂ LA TÂRGU MUREŞ

Etapa a doua a Ligii Naționale de handbal feminin programează o nouă deplasare pentru CSU Neptun Constanța. Formația pregătită de Ion Crăciun și Florin Cazan urmează să întâlnească joi, de la ora 17.00, echipa Mureșul Tîrgu Mureș. Antrenorul secund al CSU Neptun speră ca echipa să obțină primul succes din acest sezon.

Un prim duel între două dintre formațiile care vor lupta în acest sezon pentru evitarea retrogradării, astfel că cele trei puncte puse în joc vor avea o și mai mare importanță.

„Aşa cum se spune, o partidă de şase puncte. Am pierdut la Deva, dar per ansamblu nu a fost o partidă rea, mai ales că a fost doar primul meci de la reluarea pregătirilor şi suferim la omogenizare. Sper ca la Tîrgu Mureş să obţinem o victorie importantă în lupta pentru realizarea obiectivului.”
a precizat antrenorul secund Florin Cazan.

Delegația Neptunului, din care fac parte doar 12 jucătoare, a ajuns de luni la Tîrgu Mureș, preferând să rămână trei zile în orașul din centrul Transilvaniei în locul unei deplasări obositoare pe ruta Deva – Constanța – Tîrgu Mureș. S-a rezolvat și problema legitimării Andreei Antoce, noul inter dreapta al Constanței neavând drept de joc în prima rundă. De partea cealaltă, Mureșul Tîrgu Mureș este o altă echipă cu un buget limitat în acest sezon, ca urmare transferurile fiind, de asemenea, destul de puține, antrenorul Joszef Bukaresti mizând în special pe același lot cu care a reușit promovarea.