FLORI, CADOURI ȘI O VICTORIE BINEMERITATĂ PENTRU CS MEDGIDIA [galerie foto]

În ultima etapă a turului II al Campionatului Național de Handbal, Divizia A, Seria Est, sportivii CS Medgidia s-au impus în fața echipei CSU Pitești, scor final 26-23. După un debut de partidă presărat cu numeroase greșeli, băieții antrenați de Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu au reușit să reducă diferența de pe tabelă și să egaleze la finalul primei reprize, scor 9-9.

În a doua parte a întâlnirii jucătorii echipei locale au dat dovadă de ambiție și determinare, au greșit mai puțin și au preluat conducerea pe tabela de marcaj. Fazele au fost spectaculoase și au ținut publicul în picioare.

Bucuria victoriei a șters însă toată emoția, iar jucătorii CS Medgidia au fost aplaudați la scenă deschisă de către spectatori.

Și pentru că ne aflăm în luna Martie, înainte de meci, handbaliștii le-au oferit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente în sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia. Copiii au primit mingii din partea 100 % Sport Romania și Fundația Alexandrion.

Urmează o pauză de o săptămână, după care va începe returul campionatului. În prima etapă CS Medgidia va întâlni pe teren propiu echipa CSM București.