FINANȚARE PENTRU REABILITAREA LICEULUI TEORETIC “NICOLAE BĂLCESCU” MEDGIDIA

Primarul municipiului Medgidia a semnat un nou contract de finanțare. Este vorba peste 5.000.000 lei, bani care se vor investi în reabilitarea Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”. Valentin Vrabie spune că este cel de-al cincisprezecelea contract de finanțare semnat prin care se atrag fonduri nerambursabile în municipiu.

Iată anunțul postat de primar:

„O NOUĂ REUȘITĂ PENTRU MEDGIDIENI: SEMNAREA CONTRACTULUI DE FINANȚARE PENTRU REABILITAREA LICEULUI TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” MEDGIDIA

Având o valoare de 5.452.227,44 lei acesta reprezintă cel de-al cinsprezecelea contract de atragere a fondurilor nerambursabile pe care l-am semnat în cei doi ani de când dumneavoastră, medgidienii, mi-ați acordat votul de încredere.

Valoarea totală a contractelor de finanțare semnate până în prezent este de peste 970 miliarde lei ( 21 milioane euro) și reprezintă garanția că Medgidia este pe drumul dezvoltării iar ce am promis în „Angajamentul pentru Medgidia” începe să se concretizeze cu pași siguri și trainici.

Mulțumesc echipei din primărie care a demonstrat în acești doi ani de zile că prin muncă și determinare a putut atrage banii nerambursabili atât de necesari municipiului nostru!

Datorită lor, aceștor oameni minunați, Primăria Medgidia a devenit lider, ajungând astfel pe primul loc în țară în atragerea de fonduri nerambursabile.”