FC VASLUI A CÂŞTIGAT LA CONSTANŢA

Un meci dificil pentru Săgeata Năvodari, acestia au primit vizita echipei lui Ciobotariu care a rămas neînvinsă în 2014 după victoria obţinută in extremis la Constanţa. Jucătorii de la malul mării, antrenaţi de  Cătălin Anghel au avut prima ocazie, în minutul 8, prin Cernyauskas care a respins şutul lui Guerra.

FC Vaslui a replicat câteva minute mai târziu prin Razzotti, însă Panagopoulos a reţinut mingea trimisă de mijlocaşul argentinian. Mijlocaşul năvodărenilor, Vezan, a fost unul dintre cei mai activi jucatori al gazdelor care a şutat mai întâi peste poartă din lovitură liberă, apoi nu a nimerit spaţiul porţii cu un şut din afara careului. Tot Vezan a executat foarte bine o lovitură liberă în Ultimul minut al primei reprize i-a aparţinut tot lui Vezan, care a trimis o minge din lovitură liberă, care  a fost deviată în corner de vasluieni.

Minutul 84 a fost unul critic pentru elevii lui Cătălin Anghel, deoarece Temwanjera reuşeşte să  deschidă scorul printr-o lovitură  de cap din centrarea lui Muşat

Soarta partidei a fost decisă în ultimele zece minute. Muşat a centrat perfect pentru Temwanjera în minutul 84, care a înscris cu o lovitură de cap.  Ultima fază, a aparţinut gazdelor care au  încercat să egaleze prin Guerra care a trecut la un pas de egalare în minutul 94.

FC Vaslui a plecat de la Constanţa cu toate cele 3 puncte.