Arhive

FC Farul Constanța a pierdut meciu cu FC Rapid București

Fără câțiva jucători de bază, absenți din cauza accidentărilor, echipa de la malul mării, a fost învinsă la limită astăzi, scor 2-1, în derby-ul de tradiție cu FC Rapid București, disputat astăzi, pe stadionul “Arena 1” din Clinceni, în etapa a 12-a a Ligii a 2-a.

Startul partidei a fost unul echilibrat, cele două echipe încercându-și norocul cu șuturi de la distanță. Cele două combatante au intrat la cabine la egalitate.

După pauză, Hlistei, a transformat de la punctul cu var, iar Rapid a trecut în avantaj. Echipa pregătită de Ianis Zicu a reușit să egaleze prin Simon Măzărache reluând imparabil cu capul. Rapid s-a aruncat în atac și norocul le-a surâs gazdelor în minutul 83. O mingea trimisă de Sefer, de la 18 metri, a fost deviată de Răzvan Greu, și s-a dus lângă bară, făcând inutil plonjonul portarului Cosmin Dur-Bozoancă.

“Nu-mi cert jucătorii, pentru că tot ei au adus punctele pe care le avem în clasament. Unii fac lucruri bune la alte meciuri, unii la celelalte. Lucrurile sunt clare pentru mine, toți jucătorii sunt importanți. Nu există ceartă, există doar îndrumare, există corectarea greșelilor pe care le fac”. a declarat Ianis Zicu, conform FC Farul Constanța

Echipele de start:

Farul: Bozoanca – Bajan, Leca, Ursu, Panait, Balan, Caraus, Binoi, Stoica, Mazarache, Banyoi

Antrenor: Florea Daniel

Rapid: Draghia – Leasa, Dandea, Nastos, Finica, Lazar, Jorza, Sefer, Panoiu, Balan, Hlistei

Antrenor: Iosif Mihai

Foto: Răzvan Păsărică (SPORT PICTURES)