Acasă Stiri Eveniment ELEVII ȘCOLII GIMNAZIALE MIHAIL SADOVEANU AU DEMONSTRAT CĂ SUNT TALENTAȚI

ELEVII ȘCOLII GIMNAZIALE MIHAIL SADOVEANU AU DEMONSTRAT CĂ SUNT TALENTAȚI

17
0

Elevii Școlii Gimnaziale Mihail Sadoveanu din Medgidia au demonstrat ca au înclinații artistice. Aceștia au pus în scenă dansuri turcești, dobrogene și alte momente culturale. Toate prestațiile au cules ropote de aplauze și au fost punctate de către juriu. Sala de spectacole a Casei de Cultură I.N. Roman a devenit neîncăpătoare. Bunicii, părinții și cadrele didactice au venit să își susțină preferații. Elevii au urcat pe scenă pentru a demonstra că au aptitudini.

Copiii au fost susținuți și coordonați de cadrele didactice care i-au îndrumat pe întreaga durată a concursului. Despre activitatea derulată de către Școala Mihail Sadoveanu ne-a vorbit directorul acestei instituții

Săptămâna „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, oferă cadrelor didactice libertatea de a alege activităţile în care să fie implicaţi copiii. Elevii au astfel ocazia să se recreeze la teatru, film, muzee, evenimente sportive, şi să afle lucruri noi prin vizite la sediile instituţiilor publice. La Școala Mihail Sadoveanu nu au fost neglijate concursurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.