Arhive

Elevii din Medgidia participă la NEXTLAB.TECH – cel mai avansat concurs de robotică din România!

NEXTLAB.TECH – cel mai avansat concurs de robotică pentru elevii din România!
Prima fază este bazată pe roboței virtuali și se desfășoară 100% online, iar faza a doua presupune construirea și programarea unor roboţei fizici.

Sponsorul principal, Banca Comercială Română oferă gratuit peste 600 de kit-uri de roboţi, finanţează lecţii şi sesiuni de roboajutor.

Concursul este înregistrat în calendarul aprobat de Ministerul Educatiei Nationale prin Anexa 2 la OME nr. 3.066/27.01.2022, poziția 106.

Participând la acest concurs, elevii se pregătesc pentru meseriile viitorului învățând să programeze roboței.

Elevii Axinte Matei Cătalin și Niță Carla Maria, ambii în clasa a III-a la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” Medgidia în urma rezultatelor unui test online, au parcurs al doilea flux ce a avut ca scop construirea și programarea unui roboțel care se numește ROMED .

Elevele Măcreanu Cătălina Alexandra și Grigore Angelica, ambele în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” Medgidia în urma rezultatelor unui test online, au parcurs al doilea flux ce a avut ca scop construirea și programarea unui roboțel care se numește POKY . Vă invităm să urmăriți videopitch-urile, așa cum cere regulamentul, la adresele: https://youtu.be/MAWXMpQAgY8

https://youtu.be/gvkWVFjy8Xw

Rezultatele vor fi anunțate după 22 decembrie 2022.

Coordonator, prof. Copilu Mariana-Carmen