Acasă Stiri Eveniment EDILUL CONSTANŢEI SPUNE CĂ TREBURILE ÎN PRIMĂRIE NU MAI MERG CA ÎNAINTE

EDILUL CONSTANŢEI SPUNE CĂ TREBURILE ÎN PRIMĂRIE NU MAI MERG CA ÎNAINTE

14
0

Primarul Radu Mazăre este rezervat în declarații când vine vorba de DNA. După ce, săptămâna trecută, edilul a renunțat la look-ul său, pentru că a fost reclamat la Parchet pentru edilul a răspuns evaziv la întrebările jurnaliștilor cu referire la dosariada din țară. Mazăre spune că treburile în primărie nu mai merg ca înainte de când angajaților le este frică să-și pună semnatura pe documente.

Anul acesta, edilul de la malul mării s-a prezentat la sediul IPJ Constanța de 33 de ori pînă acum. Radu Mazăre este cercetat penal, sub control judiciar, în dosarul Campusului Social „Henri Coandă“. Dacă pînă acum ceva vreme a făcut declarații acide cu referire la procurorii DNA și justiția din România, astăzi Mazăre a afișat un aer indiferent.

Singurul lucru care îl afectează pe Mazăre este faptul că treburile merg greu la primărie de cînd oamenilor le este frică să mai semneze orice fel de hîrtie.

Una peste alta, Mazăre fac haz de necaz și spune că este într-o relație de prietenie de 10 ani cu DNA-ul, iar pasul firesc ar fi … mariajul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.