Arhive

Dumitru Moinescu candidează la funcția de primar al municipiului Medgidia din partea Pro România [VIDEO]

Pro România și-a anunțat candidatul la Primăria Medgidia. Este vorba despre Dumitru Moinescu fost primar al municipiului în perioada 2004-2008.

E un virus politica asta și nu cred că s-a inventat antidot pentru el. Te-ai infectat o dată, ți se se pare că scapi de el, dar nu poți să scapi de el… După ce am fost exclus din PNL în 2016, am zis că nu mă mai interesează politica, îmi văd de societatea mea. Dar am văzut că lucrurile nu merg așa cum ar trebui… În vara anului trecut m-am hotărât ca eu și echipa mea pe care am avut-o la PDL, care a fost toată exclusă din PNL să ne apucăm iar de treabă. Am ales Pro România pentru că am constatat că ei, sătui de mizeria din PSD, au luat altă cale. Și aici ne-am întâlnit, că și eu fiind în PNL un an și ceva am văzut câtă mizerie este și acolo. Și am zis: trebuie să iau altă cale. Și prin chestia asta putem confirma chestia asta, că PNL și PSD sunt cam aceeași mizerie… M-am întors cu gânduri mărețe, vreau să refac echipa de la Medgidia.

a declarat Dumitru Moinescu.

Odată cu înscrirea în Pro România, Dumitru Moinescu a fost desemnat coordonator al partidului în Medgidia. Acesta readuce pe tapet proiectul Parcului Industrial, idee lansată în perioada primului său mandat la Primăria Medgidia, care nu s-a concretizat. De asemenea, spune că, după ce în perioada 2004-2008 a urbanizat Medgidia, acum vrea să o transforme într-un oraș EcoSmart.

Din echipa lui Moinescu mai fac parte: Carmen Toma, Camelia Pleșca, Vali Fulea, Aurelia Baciu, Daniel Răileanu, Ionuț Butoi.

În Medgidia există discordie în ceea ce privește direcția politicii. Asta pentru că noi aplicăm o politică a majorității, în care unii nu îi bagă în seamă pe ceilalți. Voi experienta conducerea consensuală. Politica ar trebui să pornească de la programe și strategii.

a mai spus Moinescu.

Dumitru Moinescu a promis că în două săptămâni își va prezenta echipa alături de care intră în lupta pentru fotoliul de primar.