Arhive

DOUĂ TRENURI INTER REGIO AU ACUMULAT PATRU ORE DE ÎNTÂRZIERE

Minunea trenurilor care nu mai înregistrează întârzieri nu a ținut foarte mult timp. La doar câteva zile după sosirea garniturii care a făcut mai puțin de două ore din capitală la malul mării, două trenuri Inter Regio au acumulat patru ore de întârziere.

Una caldă, alta rece pentru Căile Ferate Române. După ce zilele trecute a fost primit cu surle și trâmbițe primul tren care a adus turiștii pe ruta București-Constanța în mai puțin de două ore, iată că minunea nu a ținut foarte mult. Întârzierile au continuat, două trenuri InterRegio acumulând până la patru ore întârziere. Chiar și așa, călătorii nu par deloc fustrați de aceste întârzieri, ținând cont că sunt în vacanță și orice minut în plus contează.

Un alt domn recunoaște că mai sunt întârzieri, însă important este că lucrurile încep să se miște…

Tinerii au încercat să-și prelungească cât pot de mult vacanța. Tocmai de aceea au renunțat la șezlonguri, dar au continuat să se bronzeze pe peronul gării.

Mai în glumă, mai în serios, tinerii afirmă că problema întârzierilor s-ar fi rezolvat însă a apărut alta, căldura infernală din trenuri.