“Donează şi dai o rază de speranţă!” [galerie foto]

Oameni cu suflet mare de la Alianța pentru Unirea Românilor de la malul mării au organizat o acţiune umanitară, în preajma Sfintelor Sărbători de Paşte.

„Să fim mai buni, mai înţelegători şi mai toleranţi – ne amintește Săptămâna Mare! Să dăm din puţinul sau prea-plinul nostru şi altora care n-au, indiferent de religia, culoarea pielii sau faptele lor. Membrii Partidului AUR fac apel la oameni să participe la astfel de acţiuni caritabile, care au două componente. Prima are la bază donații de rechizite, cărți, jucării, echipamente IT. Toate acestea sunt baza educaţiei pentru orice om, cu atât mai mult pentru copii. Ele ne inspiră, ne dezvoltă imaginaţia, vocabularul. Mulţi copii, mulți părinți nu îşi permit să le cumpere. Acum, cu ajutorul nostru, au ocazia să pătrundă în tainele cunoașterii, a deprinderii!
Donează şi dai o rază de speranţă!

A doua com­po­nentă are la bază donații de alimente. Știu că se naște întrebarea, de ce?
Ne-am organizat și am acționat în teren – Nazarcea, Târgușor, Nicolae Bălcescu – pentru că ne dorim să avem cu toţii sărbători de Paşte liniştite şi pline de bucurii. Ajută-i pe cei care au nevoie să simtă din plin spiritul Sfintelor Sărbători!
Donează şi dai o rază de speranţă!”

Sorin-Cristian Mateescu, senator AUR