Doisprezece subofiţeri din promoţia 2018, încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

 

Doisprezece subofiţeri din promoţia 2018 ai Şcolilor de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni au fost încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

Ceremonia de numire în funcţie a celor doisprezece jandarmi din promoţia 2018 a avut loc marți, 06 noiembrie a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii și ulterior au fost incluşi într-un program de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare şi de menţinere a ordinii publice, dar şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul misiunilor. După această scurtă perioadă de acomodare vor fi repartizaţi la subunităţiile operative din care fac parte pentru a executa misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

Comandantul unitatii, lt.col. Daniel Ferencz, i-a asigurat pe noii jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Cei doisprezece sunt:
Serg.maj Marinescu Roxana Andreea Serg.maj Mogoșescu Cosmin George
Serg.maj Niță Mihai Alexandru Serg.maj Marin Gabriel Cosmin
Serg.maj Apolozan Gheorghe Cristian Serg.maj Toma Andrei Daniel
Serg.maj Mergeani Costel Serg.maj Rusu Alexandru Răzvan
Serg.maj Pîrvu Tudorel Serg.maj Mitre Ionuț Daniel
Serg.maj Dima Ionel Serg.maj Raicu Romeo

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL