Arhive

DIRECȚIA DE GESTIONARE A DOMENIULUI PUBLIC ȘI PRIVAT MEDGIDIA SPERĂ LA UN AN MAI BUN

Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat din Medgidia a realizat bilanțul anului 2014. Reprezentanții instituției recunosc că nu a fost un an plin numai de realizări și că au întâmpinat și dificultăți, însă sunt mulțumiți de cum s-au încheiat ultimele 12 luni de activitate. Directorul Niculae Păun speră ca anul 2015 să fie unul mult mai bun și mai productiv. Spre deosebire de 2013 anul 2014 a fost unul mai bun din punct de vedere al realizărilor.

Lucrările la cimitirul ortodox, care urmau să fie finalizate la 1 septembrie 2014, s-au încheiat mai devreme, adică pe 20 august. În acest fel direcția a reușit ca o parte din lucrările programate pentru 2015 să se realizeze mai devreme. Cu toate acestea conducerea DGDPP recunoaște că au fost și proiecte eșuate.

În cazul locuințelor ANL, directorul spune că pentru a nu pune în pericol viața chiriașilor, au fost luate toate măsurile necesare unei siguranțe sporite. Astfel s-au făcut reparații capitale la centrala termică de la unul din blocuri. Tot în 2014 reprezentanții direcției spun că au avut de execut, o lucrare neprevăzută la Sala Sporturilor Iftimie Ilisei.

În ceea ce privește colectarea taxelor, altele decât cele prevăzute în codul fiscal, Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat a reușit să atingă un procent de 80-85%. Pentru anul 2015 directorul Niculae Păun are planuri mari. Tot el spune că și în 2015, cetățenii municipiului Medgidia trebuie să aibă încredere în echipa direcției pe care o conduce. Și asta deoarece proiectele propuse se vor realiza.