DETAŞAMENTELE DE JANDARMI 5 NEPTUN ȘI 6 MANGALIA ŞI-AU PREZENTAT ACTIVITATEA

Bilanț la început de an. Casa Armatei din municipiul Mangalia a găzduit întâlnirea detașamentelor de Jandarmi din Neptun şi Mangalia. În cadrul întâlnirii au fost prezentate cele mai importante activităţi desfăşurate de militari în anul 2014. La eveniment, au participat Radu Cristian edilul municipiului Mangalia, colonelul Constantin Dima inspectorul șef al IJJ Constanța dar și alte oficialităţi. Cu această ocazie, comandanții Detașamentelor de Jandarmi 5 Neptun și 6 Mangalia au prezentat activitatea desfăşurată de militari în cadrul subunităţilor. Totodată s-au trecut în revistă modalităţile de creştere a gradului de eficientizare din timpul misiunilor.

Astfel, la nivelul subunităţilor s-a acţionat cu precădere pentru creşterea gradului de încredere a cetăţenilor în instituţie şi capacitatea de a interveni cu promptitudine la solicitări.

Totodată, s-au consolidat relaţiile de colaborare cu celelalte autorităţi publice cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

În cadrul reuniunii colonelul Constantin Dima inspectorul șef al IJJ Constanța i-a felicitat pe militari pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile. Cu acest prilej a înmânat diplome mai multor jandarmi cu merite deosebite în executarea misiunilor. De asemenea, au fost acordate diplome pentru colaboratori. Și directorul Televiziunii Alpha Media a primit o diplomă de excelență pentru sprijinul acordat Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

La nivelul subunităților de jandarmi din cadrul celor două localități s-a acționat cu precădere în vederea creșterii gradului de încredere a cetățeanului în instituția statului. De asemenea s-a intervenit cu promptitudine atunci când au fost constatate încălcări ale legii. Jandarmii spun că își vor menține obiectivele și în anul 2015!