Arhive

„DAR DIN DAR SE FACE RAI!” PRIMĂRIA COMUNEI CUMPĂNA VINE ÎN SPRIJINUL CELOR AFLAȚI ÎN NEVOIE

Grija principală a unui edil este legată de condiţiile de trai ale comunităţii, mai ales ale oamenilor aflaţi în nevoie. Astfel Primăria comunei Cumpăna a venit în sprijinul persoanelor care se află în Azilul „Tinerețe fără bătrânețe” și nu numai. Cu ajutorul unei asociații au reușit să doneze un număr de 25 de paturi electrice de spital echipate corespunzător.

Un număr de 10 de paturi au fost repartizate de Primăria Cumpăna în aceste zile Azilului „Tinereţe fără bătrâneţe” din comună, 10 către Spitalul de recuperare din Eforie Nord, care le vor folosi pentru saloanele de bâtrâni şi bolnavi şi 5 paturi către alţi beneficiari din comunitate. Tot în aceste zile, Primăria Cumpăna va repartiza peste 2.500 de articole de veselă (farfurii şi boluri) de producţie autohtonă către obiectivele social-educative de pe raza comunei.

„Dar din dar se face Rai, spune un proverb românesc. Eforturile susţinute ale administraţiei publice locale, care are în vedere grija permanentă şi preocuparea faţă de semenii noştri, faţă de serviciile sociale, demonstrează că venim în sprijinul acestora şi niciodată nu voi gândi că este o înjosire să cerem sprijin pentru a-l oferi mai departe celor care au nevoie, mai ales copiilor şi vârstnicilor.” a declarat Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

Tot primarul susține faptul că niciodată nu îi va susține pe cei ce sunt certați cu munca. Acțiunile acestea nu sunt singurele făcute de conducerea comunei Cumpăna. De-a lungul timpului administrația publică locală s-a preocupat în permanență de bunăstarea oamenilor mai ales a celor aflați în nevoie.