Arhive

CUPRINȘI DE MAGIA CRĂCIUNULUI PRIMII CLIENȚI ŞI-AU FĂCUT DEJA APARIŢIA LA BRAZII SCOȘI LA VÂNZARE

După prima ninsoare, brăduții naturali și-au găsit locul pe rafturile marilor magazine din Constănța. Aceştia întregesc parcă peisajul de poveste al ofertelor pentru sărbători. Cuprinși de pe acum de magia Crăciunului, primii clienți şi-au făcut deja apariţia.

Nici nu s-a așternut bine covorul de alb care să întîmpine iarna că în marile magazine au fost aduși deja brăduții vestitori ai Crăciunului. Primii brazi naturali puși în vânzare sunt cei de producție autohtonă, iar prețurile variază de la 69 la 149 de lei.

Primii clienți spun că prețurile sunt acceptabile, mai ales că brăduții vin în ghivece, rezistă mai mult și sunt o investiție de durată.

Nici standurile cu brazi artificiali nu au fost ocolite de cei care vor să-și aducă în case magia Crăciunului, mai ales că prețurile sunt mai avantajoase, iar unii dintre brăduți sunt deja decorați în spiritul sărbătorilor.

Iar dacă tot vorbim despre ornamente, nu a existat coș de cumpărături în care oamenii să nu așeze tradiționala beteală sau globurile în care se reflectă bucuria Crăciunului.

Împodobirea bradului este unul dintre cele mai așteptate ritualuri ale iernii, cu o însemnătate aparte pentru creștinii care așteaptă sărbătoarea Nașterii Domnului și mai ales pentru copiii nerăbdători să-și dea întîlnire cu Moș Crăciun.