Arhive

“Cu un ministru PSD la conducerea agriculturii, fermierii au fost sprijiniți, nu doar la timp, ci și în avans”

Reintrarea în funcțiune a Casei de Comerț Unirea, ca intermediar între producătorii autohtoni și marile rețele de supermarketuri, vine în intâmpinarea producătorilor care vor putea să-și vândă repede și la preț corect produsele…

“Nu am ascuns niciodată – dimpotrivă – relația excelentă cu ministrul Petre Daea și admirația pe care i-o port pentru abnegația, ambiția și energia cu care își urmează principiile și își realizează obiectivele profesionale. Pasionat de ceea ce face, e un exemplu pentru noi toți.

Cu un ministru PSD la conducerea agriculturii, fermierii români au fost sprijiniți, nu doar la timp, ci și în avans. 4,37 de miliarde de euro sunt fondurile europene și de la bugetul statului alocate în acest an, considerabil mai mult decât anul anterior. Astfel, agricultura țării a putut face față crizelor și a reușit recolte bune, suficiente și de o bună calitate, pentru piața națională și export. Iar odată cu reintrarea în funcțiune a Casei de Comerț Unirea, ca intermediar între producătorii autohtoni și marile rețele de supermarketuri, se îmbunătățește și perspectiva ca producătorii să-și vândă repede și la preț corect produsele.

Ziua Națională a Produselor Românești, desfășurată în perioada 08-10 octombrie, în peste 100 de locații din toată țara, a fost un veritabil succes, care a arătat ce înseamnă ca ministrul de resort și echipa sa să-și facă bine treaba”, Felix Stroe, senator PSD.