ECHIPA CSS MEDGIDIA, CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ LA BEACH HANDBALL [GALERIE FOTO]

 

 

Echipa de Juniori B a Clubului Sportiv Școlar din Medgidia (copii născuți în 2002 și mai mici) a câștigat medalia de aur la Campionatul Național de Beach HANDBALL, desfășurat pe plaja Lara din Stațiunea Venus.

 

La start s-au aliniat opt echipe, împărțite în două grupe. Copiii antrenați de Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu au avut un parcurs excelent, iar în finală s-au impus în fața echipei HC Dobrogea Sud Constanța.

 

Din echipa Medgidiei a fost ales și cel mai bun portar al competiției. Este vorba despre Daniel Parachiv. (Foto)

După ce au câștigat detașat grupa din care au făcut parte, învingând CS Axiopolis Cernavodă, LPS Brașov și CS Brazi, medgidienii au jucat finala mare contra echipei HC Dobrogea Sud Constanța. Aceasta s-a decis la loviturile de shoot-out în favoarea echipei CSS Medgidia, care a câștigat astfel medalia de aur și titlul de CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ.

 

Din echipa condusă de prof. Deli-iorga Ionuț și Adrian Georgescu, au făcut parte următorii sportivi: Paraschiv Daniel, Uzun Vlad, Pantă Dragoș, Goiceanu Feri, Mureșeanu Andrei, Olaru Edi, Suliman Ailin, Tîrșe Robert, Ablachim Amir, Horneț Alex, Mamut Aldin, Carabaș Mihai, Neagu Daniel, Cornilă Robert, Stoica Mihai, Leța Florin și Călin Mihai.
Tot la această competiție a participat și sportiva Abdulgani Alew, care a obținut medalie de argint cu echipa HC Minaur Baia Mare.

 

Se cuvine să felicităm copiii, antrenorii și în mod special părinții care îi susțin pe cei mici pe drumul spre performanță.