CS MEDGIDIA: „O JUCĂRIE ÎNSEAMNĂ UN ZÂMBET”

Clubul Sportiv Medgidia repetă experiența frumoasă de anul trecut și anunță din nou campania „O JUCĂRIE ÎNSEAMNĂ UN ZÂMBET”. Acțiunea este programată duminică și își propune să aducă bucurie în sufletele copiilor pentru care Moș Crăciun ajunge mai greu. Iubitorii de sport pot aduce cu ei, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, hăinuțe pentru copii.

„Vino Duminică la meci și oferă un zâmbet unor copii! Vă îndemnăm să ne unim bunătatea și să strângem împreună donații ce constau în jucării sau o hăinuță pentru copii, Duminică seară, ora 18:00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia pentru a le dona copiilor din centrele de plasament.

? Înaintea începerii meciului, la semnalul crainicului, jucăriile de pluș vor fi aruncate pe parchetul sălii, apoi strânse și donate caselor de copii. O jucărie înseamnă un zâmbet!

? La intrarea de la Tribună, va fi instalat un stand unde veți putea oferi articolele de îmbrăcăminte sau alte jucării ce ar putea face un copil fericit. Handbaliștii noștri joacă ultimul meci pe teren propriu din acest an, Duminică de la ora 18:00, cu Steaua București.”