CS MEDGIDIA: ÎNCĂ UN PAS CĂTRE TURNEUL SEMIFINAL [FOTO+VIDEO]

Handbaliștii Clubului Sportiv Medgidia au întâlnit eterna rivală HC Dobrogea Sud Constanța II. Meciul a fost unul spectaculos cu numeroase răsturnări de situație. Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” a fost plină de suporteri, care și-au încurajat favoriții.

Băieții antrenați de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga au făcut o figură frumoasă și au dat tot ce au avut mai bun pe teren. S-au impus cu scorul de 33-31 și fac încă un pas important către Turneul Semifinal al Divizei A.

Un meci destul de dificil, un derby al județului, un etern derby. Țin să mulțumesc acestui public minunat, care este alături de noi la fiecare meci. Doar cu susținerea suporterilor, băieții au avut un elan deosebit astăzi și au reușit să se distanțeze pe tabela de marcaj.

Sperăm ca și in următoarele partide să obtinem cât mai multe puncte și să ne menținem pe locul al doilea la general, loc care ne conferă participarea la Turneul Semifinal care va avea loc la Brașov în perioada 2-7 mai.

a declarat antrenorul Ionuț Deli-Iorga.

În următoarea etapă CS Medgidia întâlnește pe teren propriu CSM Alexandria. Meciul este programat sâmbătă, 06 Aprilie, de la ora 11.00 în Sala Sporturilor “Iftimie Ilisei” din Medgidia. Etapa intermediară cu CSM Ploiești, care trebuia disputată miercuri, a fost reprogramată pe data de 10 Aprilie. Meciul se va desfășura la Sala Sporturilor din Ploiești.