CS MEDGIDIA A PROMOVAT ÎN LIGA A III-A! FOTBALIȘTII AU ÎNVINS SPORTUL CIORĂȘTI CU 3-0 [VIDEO + FOTO]

 

Moment istoric pentru Clubul Sportiv Medgidia! La doar un an de la înființare, echipa antrenată de Aurelian Despa a promovat în liga a III-a, după un meci spectaculos cu Sportul Ciorăști. Fotbaliștii s-au impus categoric cu scorul de 3-0, după ce în tur partida s-a încheiat la egalitate 2-2. Suporterii au fost prezenți în număr mare pentru a-și susține favoriții! Pentru CS Medgidia au marcat Răzvan BABU, Gheorghe DAVID și George Ștefan.

La finalul partidei, fotbaliștii s-au prins în hora bucuriei și l-au purtat pe brațe pe antrenorul Aurelian Despa!

 

„În primul rând felicit băieții pentru efortul depus, atât în campionat cât și în cele două meciuri de baraj. Meciul a fost plăcut pentru noi, dar și pentru specatori. Am dovedit că la Medgidia se poate face sport de performanță! În liga a III-a nivelul exigențelor noastre trebuie să crească, ne dorim un Centru de Copii și Juniori puternic, care să susțină echipa de seniori. Urmează o perioadă de vacanță, lotul se va reuni în jurul datei de 15 iulie, este clar că vom mai face achiziții, încercăm să facem o pregătire centralizată, care să ne poată da un lot cu care să atacăm liga a III-a.” – a declarat Aurelian DESPA, antrenorul CS Medgidia.

 

GALERIE FOTO

 

„Sunt foarte fericit! Dacă într-un singur an am promovat în liga a III-a înseamnă că fiecare bănuț care s-a investit în această echipă de fotbal a dat rezultat, iar această performanțăo dovedește. La toate secțiile Clubului Sportiv Medgidia există performanțe mult peste așteptări și sunt convins că anul viitor Medgidia va fi pe buzele tuturor, la nivel național!” – a declarat Valentin VRABIE, primarul municipiului Medgidia.

 

Golul meciului CS Medgidia – Sportul Ciorăști a fost marcat de George Ștefan în minutul 81.

 

Felicitări băieți, felicitări Aurelian Despa!!! ⚽???

#Liga3 #HereWeCome ⚪? #CSMedgidia #Fotbal #Baraj