Arhive

CROS PENTRU COPII ORGANIZAT LA OVIDIU

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită în mișcare! Sute de copii au înveselit străzile orașului Ovidiu la cel mai mare cross organizat pînă acum la malul mării. Sportul înseamnă sănătate, indiferent de vîrstă, așa că la start s-au aliniat și o serie de pensionari cu suflet tînăr care au vrut să dea un exemplu generațiilor viitoare. În plus, aceștia au avut ocazia să alerge alături de senatorul Nicolae Moga, prezent la eveniment la invitația edilului George Scupra.

Prima ediţie a crossului organizat la Ovidiu s-a bucurat de un real succes.
Încrezători și cu zîmbetul pe buze, locuitorii s-au aliniat la startul competiției care să-i poarte prin tot orașul în manifestarea lor de Ziua Internațională a Copilului. Vor să arate că sportul înseamnă sănătate, indiferent de vîrstă.
Unii dintre ei fac deja sport de performanță și au ajuns mîndria orașului cu rezultatele pe care le-au obținut la doar cîțiva ani de viață.

Senatorul Nicolae Moga a fost cel care a dat startul competiției, iar cîteva minute mai tîrziu, primii cîștigători au și ajuns la linia de sosire.

Pentru că a fost Ziua Copilului, toți participanții au avut parte de câte o surpriză din partea organizatorilor, însă ocupanții locurilor fruntașe au fost cei mai fericiți. Au primit tableta mult visată, dar și multe alte premii care să le facă de acum, copilaria mai frumoasă.