Acasă Stiri Social UPDATE: VIDEO – RĂSPUNSUL PRIMARULUI NU A FOST SCOS DIN CONTEXT –...

UPDATE: VIDEO – RĂSPUNSUL PRIMARULUI NU A FOST SCOS DIN CONTEXT – COPIII DE LA CASA DE CULTURĂ DIN MEDGIDIA NU AU FOST SCUTIȚI DE TAXA DE ÎNSCRIERE LA FESTIVALUL „TINERE SPERANȚE”

19
1

UPDATE: Întrucât s-a tot spus că răspunsul primarului Iordache a fost scos din context de Televiziunea Alpha Media, vă  punem la dispoziție partea brută a filmării ca toată lumea să înțeleagă că acesta a fost răspunsul edilului și nu l-a scos nimeni din context.

La Medgidia s-a desfășurat Festivalul de Muzică Ușoară și Populară „Tinere Speranţe”. Ajuns la cea de-a IV-a ediţie concursul s-a dorit a fi unul de succes, motiv pentru care organizatorii au propus o serie de noutăți. Însă cu toții au uitat un mic detaliu. Nimeni nu s-a gândit ca micuții din Medgidia să fie scutiți de taxa de înscriere. Asta în condițiile în care nu toți părinții și-au permis suma de 70 lei pe secțiune.

1 COMENTARIU

  1. RUSINE! Ce pot spune mai mnult, din moment si copiii talentati, muncitori, cu care, de altfel, ne mandrim, sunt supusi la aceste taxe inventate. Ce fac parintii care nu au bani pentru aceasta taxa-fantoma, petru ca acesti minunati copii nu sunt salariati, nu au bani. Parintii ar trebui sa-si retraga copiii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.