Arhive

COMUNA PEȘTERA A CELEBRAT INTRAREA ÎN SEZONUL DE IARNĂ ALĂTURI DE INVITAŢI DE SEAMĂ

Comuna Peștera a petrecut intrarea în sezonul cadourilor. Startul s-a dat prin aprinderea iluminatului de sărbători. Mai mult decât atât a avut loc un spectacol în care s-a cântat şi s-a dansat, iar voia bună a fost la ea acasă. Surpriza serii a creat-o concertul de colinde susținut de Fuego.

Luminile au împânzit tot parcul din curtea primăriei. Figurinele cu specific de sărbători, brazii falnici plini de culoare și Moș Crăciun, au astras privirile celor prezenţi. Cu mic cu mare oamenii s-au înghesuit să facă poze. Şi pentru că românului îi şade bine să petreacă, publicul a dansat în jurul celui mai mare brad amplasat în părculeț.

Organizatorul evenimentului a fost edilul comunei, Valentin Vrabie care a dorit să transmită şi un mesaj cetăţenilor.

Spectacolul a început cu demonstrații ale fachirilor care au făcut jonglerii şi au cules ropote de aplauze.

Surprza serii a fost invitatul special care a încălzit inimile celor prezenţi prin cadourile muzicale oferite. Este vorba despre Fuego cel care a adus colindele mai aproape de oamenii din Peştera şi nu numai.

Artistul a chemat alături de el copiii pentru a fredona împreună colindele.

Fuego susține că s-a simțit excelent, deoarece publicul a fost unul pe măsura așteptărilor lui.

Cei prezenţi au fost bucuroşi de faptul că au luat parte la un astfel de spectacol. Micuţii au făcut poze cu Moş Crăciun și au admirat luminile care au împânzit întregul parc.

Spectacolul a continuat, iar pe scenă au răsunat muzica populară și cea grecească.