Arhive

CJ SIBIU A FINALIZAT ASFALTAREA DRUMULUI JUDEȚEAN SPRE PĂLTINIȘ

  • Drumul spre Păltiniș a fost asfaltat pe tronsonul din apropierea schitului
  • Unde se fac lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene în următoarea perioadă?

Consiliul Județean Sibiu a finalizat asfaltarea drumului județean spre Păltiniș, DJ 106 A, la km 29+000 – 29+800, zonă aflată într-o stare avansată de degradare. Astfel, accesul spre stațiunea montană Păltiniș se face în condiții optime atât pentru conducătorii auto, cât și pentru cei care aleg să se deplaseze cu bicicleta.

În prezent, Consiliul Județean Sibiu intervine cu lucrări de așternere covor asfaltic în intravilanul localității Bazna, pe DJ 142 B și DJ 142 H, precum și pe DJ 106 G Luduș – Gusu, unde se fac lucrări pregătitoare în vederea turnării covorului asfaltic.

Un alt drum județean aflat în lucru în cursul lunii iunie 2021 este cel care leagă localitățile Săcădate și Nucet, DJ 104 G, pe care mulți conducători auto sau bicicliști îl parcurg pentru peisajele frumoase oferite, în special pentru panorama superbă a munților Făgăraș. SC Drumuri și Poduri SA va executa tratamente bituminoase pe porțiunile afectate de alunecările de teren.
De asemenea, se va interveni cu lucrări de întreținere și pe DJ 151 B Dumbrăveni – limită județ Mureș, drum județean pietruit.