Arhive

CELE MAI IMPORTANTE ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR CONSTĂNȚENI DIN 17 IANUARIE

Două femei cercetate penal pentru înșelăciune

La data de 17 ianuarie a.c., la locuința unei femei de 74 de ani din Ovidiu, s-au prezentat alte două femei, care i-au pretins acesteia suma de 4.000 de lei, susținând faptul că îl apără pe fiul bătrânei, care ar fi fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime omenești.
Persoana de vârsta a III-a, după ce le-a dat banii celor două, a înțeles că a fost înșelată și a sesizat poliția, care le-a depistat imediat pe bănuite, în trafic, în municipiul Constanța. Acestea au fost audiate la Secția 4 din Constanța și la Poliția din Ovidiu, una dintre cele două femei fiind reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată instanței cu propunere corespunzătoare.

Urmăriți, depistați de polițiștii constănțeni

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale au identificat, reținut și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă pe P. Gheorghe Sorin, condamnat la 3,2 ani de închisoare pentru luare de mită. De asemenea, aceiași polițiști au introdus în arestul IPJ Constanța pe P. Cristian Andrei, 32 de ani, care avea emis pe numele său un mandat european de arestare, din Italia – Treviso, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Totodată, polițiștii din Mangalia i-au depistat pe Ș. Denis și pe V. Marin, care erau urmăriți național și au fost introduși în Penitenciarul Poarta Albă. Polițiștii din Cernavodă l-au depistat pe C. Giani, de 44 de ani, care era la rândul său urmărit național și care a fost introdus în Penitenciarul Poarta Albă, pentru executarea pedepsei.

Furt de motorină

Polițiștii din Saraiu au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 16 ianuarie a.c., în curtea unei locuințe, care avea poarta de acces descuiată, au pătruns persoane necunoscute care au sustras dintr-o dependință 90 de litri de motorină. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a autorilor. Pe această cale recomandăm cetățenilor, pentru prevenirea unor astfel de fapte să nu își lase casele sau dependințele acestora neîncuiate și neasigurate.

Minoră dispărută de la domiciliu, depistată în Constanța

La data de 17 ianuarie a.c., ora 4.00, polițiștii au identificat pe bulevardul Mamaia din Constanța, o minoră de 17 ani, din Câmpina, care plecase în mod voluntar de la domiciliu. Aceasta, pe perioada dispariției nu a fost victima nici unei infracțiuni, fiind încredințată familiei.

Cercetați penal

La data de 17 ianuarie a.c., instanța de judecată a dispus arestarea preventivă al lui M. Elvis pentru 30 de zile pentru conducere fără permis și controlul judiciar pentru Z. Tudor, pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului.

Identificați, depistați și cercetați penal de polițiști

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii din Rasova au fost sesizați despre faptul că dintr-o curte din satul Cochirleni a fost sustrasă o drujbă. În urma investigațiilor, polițiștii i-au identificat pe N. Alexandru, de 23 de ani și pe V.C de 15 ani, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.