Arhive

CEI TREI FRAȚI CARE LOCUIESC ÎN FERMA DE LÂNGĂ POARTA ALBĂ AU FOST VIZITAȚI DE MOȘ CRĂCIUN

A venit moșul! Asta au spus cei trei frați care i-au cerut lui moș Crăciun o singură bomboană. Vorbim despre micuții care trăiesc în ferma din via de laângă Poarta Albă. Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare moșul cel bun a ajuns la ei încărcat cu multe daruri.

Vă amintiți familia Marin pe care televiziunea Alpha Media a prezentat-o în preajma sărbătorilor de Crăciun? În mijocul viei pe coama unui deal, trăiesc aceste 3 suflete. Singurul venit al familiei este salariul mamei pe care îl primește cu întârziere de la fermă. În preajma sărbătorilor ei nu au avut niciun ban. Cu toate acestea micuții au îndrăznit să îi scrie moșului o scrisoare.

Moș Crăciun nu îi uită niciodată pe copiii care au nevoie de alinare. Mai mult de atât ei sunt primii pe lista lui. De data aceasta mesajerii săi au fost mai mulți oameni cu suflet mare care și-au unit forțele pentru a aduce o bucurie celor mici. Ei au venit cu brațele pline de cadouri ce au adus zâmbete pe fețele micuților dar și a mamei. Au cântat colinde și au vorbit cu moșul cel bun

De Crăciun, întreaga familie se adună în jurul bradului şi gustă bucate gustoase pregătite de gospodine. Din păcate nu toţi oamenii se pot bucura de acest moment frumos. Tocmai de aceea de sărbători nu trebuie să uităm de cei nevoiași. Sunt copii care nu merg la scoală pentru ca nu au încălțăminte și pentru care Crăciunul nu mai reprezintă de mult o zi de sărbătoare, ci doar una cu griji și nevoi.