CE ŞI-AU PROPUS LOCUITORII MEDGIDIEI SĂ ÎNTREPRINDĂ ÎN 2015?

Sfârşitul unui an înseamnă mai mult decât petrecerea de Revelion! Fiecare dintre noi îşi face timp pentru a încheia bilanţul celor 12 luni care tocmai au trecut dar şi pentru a-şi creiona aşteptările de la Anul Nou! Ce şi-au propus locuitorii Medgidiei să întreprindă în 2015 aflați din materialul următor

„Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate;
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate;”
(GLOSSA de Mihai EMINESCU)

Sfârşitul de an înseamnă pentru fiecare dintre noi un bilanţ al întâmplărilor din ultimile 12 luni şi, totodată, propuneri pentru anul ce urmează! Unii îşi doresc să se lase de fumat, alţii să-şi schimbe locul de muncă sau să-şi întemeieze o familie! Dar ce fel de aşteptări au locuitorii Medgidiei de la 2015?

Dacă anul 2014, bun, sau rău, se termină, putem doar să sperăm la un an nou bun, cu sănătate și bucurii. Un lucru este cert, fiecare dintre noi și-a făcut deja, sau dacă nu, mai are puțin timp la dispoziție, să-și facă bilanțul pentru bătrânul an.

Se spune că speranţa moare ultima însă aşteptările de la 2015 au tot timpul să se realizeze! Tv Alpha Media vă urează să aveți parte de un an nou mai bun, cu sănătate și multe împliniri!