„CARAVANA ISTEȚILOR – ȘTIU MĂ INFORMEZ, DECI SUNT CEL MAI BUN!”

La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Constanța au fost alături de copiii care au participat la un eveniment cultural, în cadrul proiectului educațional ,,Caravana Isteților – știu mă informez, deci sunt cel mai bun!”, unde cei mici au concurat pentru unul dintre trofeele acordate de polițiști.
Polițiștii constănțeni s-au aflat printre cei mici, asistând la spectacolul oferit de elevii mai multor gradinițe și școli, din județul Constanța, cei mici reușind să-i bucure pe toți cei prezenți la eveniment.
Totodată, polițiștii au jurizat momentele artistice prezentate în cadrul acestei gale, nominalizându-l cu titlul de ,,Micul Polițist” pe cel mai talentat dintre candidați.
Elevii și-au luat rămas bun de la școală printre sfaturile şi recomandările polițiștilor, referitoare la prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor şi a violenţei în şcoli, menite să le asigure o vacanță în siguranță, alături de cei dragi, fără evenimente neplăcute.
În cele din urmă, entuziasmul și bucuria specifice copilăriei au constituit ingredientul secret care au transformat această activitate într-un moment frumos, atât pentru cei mici, cât și pentru adulții participanți la eveniment.
Activitatea a fost organizată de doamna Gabriela Cosmina Calițescu în colaborare cu Nașul TV.