„CARAVANA ISTEȚILOR – ȘTIU MĂ INFORMEZ, DECI SUNT CEL MAI BUN!”

La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a…

La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Constanța au fost alături de copiii care au participat la un eveniment cultural, în cadrul proiectului educațional ,,Caravana Isteților – știu mă informez, deci sunt cel mai bun!”, unde cei mici au concurat pentru unul dintre trofeele acordate de polițiști.
Polițiștii constănțeni s-au aflat printre cei mici, asistând la spectacolul oferit de elevii mai multor gradinițe și școli, din județul Constanța, cei mici reușind să-i bucure pe toți cei prezenți la eveniment.
Totodată, polițiștii au jurizat momentele artistice prezentate în cadrul acestei gale, nominalizându-l cu titlul de ,,Micul Polițist” pe cel mai talentat dintre candidați.
Elevii și-au luat rămas bun de la școală printre sfaturile şi recomandările polițiștilor, referitoare la prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor şi a violenţei în şcoli, menite să le asigure o vacanță în siguranță, alături de cei dragi, fără evenimente neplăcute.
În cele din urmă, entuziasmul și bucuria specifice copilăriei au constituit ingredientul secret care au transformat această activitate într-un moment frumos, atât pentru cei mici, cât și pentru adulții participanți la eveniment.
Activitatea a fost organizată de doamna Gabriela Cosmina Calițescu în colaborare cu Nașul TV.