Arhive

CAMPANIA „DĂRUIEŞTE BUCURIE” DEMARATĂ LA CONSTANŢA ARE SCOP CARITABIL

Campania umanitară „Dăruiește bucurie” dă startul unui maraton al zîmbetelor pentru sute de copii fără părinți. Timp de o lună, aceștia vor intra într-o mare familie, în cadrul căreia vor avea parte de ieșiri în aer liber, la cinematograf, dar și lecții de dans, tehnici de artă marțială și echitație. Activitățile sunt deschise pentru toți constănțenii, iar banii strânși la finalul campaniei vor ajunge la șase centre de plasament, dar și la un micuț de numai doi ani și jumătate, care are nevoie de o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori la creier.

Asociația Națională Cultural-Artistică „Total Dance Center” vine în sprijinul copiilor fără părinți cu un nou proiect menit să le readucă zîmbetul pe buze.

Maratonul umanitar a luat startul pe 31 mai, iar până pe 30 iunie, actiunea are menirea de a strînge fonduri pentru 150 de copii din centrele de plasament Antonio, Delfinul, Micul Rotterdam, CPCRU din Aluniș, Ovidiu şi Adăpostul de zi și de noapte din Constanța. În plus, cei mai talentați dintri acești copii au primit promisiunea de a fi ajutați să își urmeze visele.

Campania ‘Dăruiește bucurie’, aflată la a doua ediție, se desfășoară în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Calendarul evenimentelor cuprinde o sumedenie de activități pentru a le face copiilor fiecare zi mai frumoasă. Îi așteaptă ieșiri în aer liber, la cinematograf, excursii la Oituz unde vor avea parte de lecții de echitație, dar și o serie de activități muzicale, de teatru, fotografie și poezie, precum și dans.