Arhive

București: S-au deschis pasajele rutiere din zona comercială Pallady!

Primăria Sectorului 3 anunță că, începând de astăzi, ora 17.30, au fost deschise pentru circulația rutieră două pasaje supraterane nou construite ce supratraversează zona comercială aflată la
intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Nicolae Teclu.

Lucrările la cele două pasaje, câte unul pentru fiecare sens de mers, au fost începute în luna decembrie a anului trecut și au fost deschise circulației cu 4 zile în avans față de termenul de finalizare propus chiar de primarul Sectorului 3 Robert Negoiță. Valoarea contractului de execuție efectivă a pasajelor a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

“Avem nevoie de aceste lucrări de fluidizare a traficului pentru reducerea timpului petrecut în trafic și mai ales pentru diminuarea poluării. Pasajele vor supratraversa zona comercială și vor face extrem de facilă ieșirea și intrarea din sector, mai ales vara când vom merge la mare. Sunt bucuros că am reușit ca într-un timp record, adică în doar 4 luni să realizăm această lucrare importantă pentru cetățenii Sectorului 3”, a declarat Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Proiectul de fluidizare a traficului din această zonă cuprinde și un al treilea pasaj suprateran în zona intersecției bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale, din apropierea ieșirii pe Autostrada A2. Acest pasaj este aproape de stadiul de finalizare.